Posted in Duniaku, Untukmu

My Dedication

Berhubung lumayan emm seringnya teman-teman ku yang mendiskusikan tentang motion of debate akhir-akhir ini, jadi ku putuskan untuk memposting judul-judul yang sudah aku hasilkan hahaha (bangga bgt, kayak abis bikin apa), biar kalo sewaktu-waktu aku membutuhkannya aku gak bingung hehe,,, untuk sebagian orang mungkin membuat motion of debate adalah hal biasa, tapi bagiku ini sangat menguras pikiran dimana kita tak hanya sekedar bikin melainkan harus mengerti inti yg terkandung di dalamnya, apa yang harus di limit di dalamnya, guessing of pro contra, sudah memenuhi kriteria apa nggak (tidak menyangkut SARA, tidak terlalalu universal, dll).

Nah…. untuk kalian pencinta ENGLISH DEBATE, it’s dedicated special for youπŸ™‚

TH wants to stop exploring natural resources

-THBT goverment should nationalized indonesia natural resources

-THBT the bad economic condition in indonesia is mostly caused by the bad economic system.

-THBT UAN should be a ticket to get a seat in university.

-THBT industrial world with green technology is good for agricultural country

-THBT Artificial intellegence is the best way to attack terrorism

-THW allow organ selling

-THW not restrict same gender marriage

-THW stop the use of nuclear energy

-THBT the fall of khadafi will benefit the libiyan

-THW give tax break for home schooling parents

Penulis:

sooner or later it's over

41 thoughts on “My Dedication

  1. miiiiiii,, opo kui..?? Ga mudeng aku,,, *penipuan,:mrgreen:
    You told me that can’t speak english well, *gayanya merendah, hihi… But in FACT, you are expert than me,πŸ˜€

    Good Job, lanjutken…

    1. apa ini??? haha mbuh, ora paham sisan….

      loh loh?? i’m not lying that i cannot speak english well, those are writing not speakingπŸ™‚
      ayow, gandi di coba menganalisa salah satuπŸ™‚

  2. halo mba…. ane berkunjung lagi..
    oh ya ane masang linkback ke blog mba di salah satu postingan ane..
    dan ada ane berbagi cerita dan tugas untuk sahabat2 ane yang udah tukeran link dengan blog saya. lihatΒ disini

      1. Kliknya Reply yang terakhir, miii.. Kalo uda ga muncul ya cari “reply” terakhir di komentar yg bersangkutan,πŸ™‚
        Ini aku bisa kan, nyambung..??πŸ˜‰

        Pokoknya hadiah, TITIK,:mrgreen:

        Itu lho Telinga Hidung Tenggorokan,πŸ˜†

    1. Kalo ga ada artinya sudah SUB terakhir, jadi cari reply terakhir yg bisa di klik, hehehe… Ojo dagelan ae @ilmii,πŸ˜›
      THBT = Tempat Hiburan Bersama Ttm,
      THW = Tiada Hari Without You, her,him, silahkan, hahahaaaa… #Maksa,πŸ˜†:mrgreen:

  3. Ping-balik: Homepage
  4. Ping-balik: play arcade games
  5. Ping-balik: Buy Backlinks
  6. Ping-balik: Scrapebox Comment
  7. Ping-balik: Buy Comment Backlinks
  8. An impressive share, I just given this onto a colleague who was performing a little bit evaluation on this. And he in reality ordered me breakfast due to the fact I discovered it for him.. smile. Consequently allow me alter that: Thanks for the deal with! Having said that yeah thanks for spending the time to chat about this, I really feel strongly about it and adore reading additional on this topic. If possible, as you turn into expertise, would you mind updating your weblog with additional details? It?s quite valuable for me. Giant thumb up for this internet page publish!

  9. Ping-balik: good job search sites
  10. Ping-balik: double glazing prices
  11. Ping-balik: Holley Zigomalas
  12. Ping-balik: shakeology
  13. Ping-balik: wireless headphone
  14. Ping-balik: Short Love Stories
  15. Ping-balik: fresh produce jobs
  16. Ping-balik: satellite phone hire
  17. Ping-balik: social media training
  18. Ping-balik: check out here
  19. Ping-balik: china

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s