My Dedication

Berhubung lumayan emm seringnya teman-teman ku yang mendiskusikan tentang motion of debate akhir-akhir ini, jadi ku putuskan untuk memposting judul-judul yang sudah aku hasilkan hahaha (bangga bgt, kayak abis bikin apa), biar kalo sewaktu-waktu aku membutuhkannya aku gak bingung hehe,,, untuk sebagian orang mungkin membuat motion of debate adalah hal biasa, tapi bagiku ini sangat menguras pikiran dimana kita tak hanya sekedar bikin melainkan harus mengerti inti yg terkandung di dalamnya, apa yang harus di limit di dalamnya, guessing of pro contra, sudah memenuhi kriteria apa nggak (tidak menyangkut SARA, tidak terlalalu universal, dll).

Nah…. untuk kalian pencinta ENGLISH DEBATE, it’s dedicated special for you πŸ™‚

TH wants to stop exploring natural resources

-THBT goverment should nationalized indonesia natural resources

-THBT the bad economic condition in indonesia is mostly caused by the bad economic system.

-THBT UAN should be a ticket to get a seat in university.

-THBT industrial world with green technology is good for agricultural country

-THBT Artificial intellegence is the best way to attack terrorism

-THW allow organ selling

-THW not restrict same gender marriage

-THW stop the use of nuclear energy

-THBT the fall of khadafi will benefit the libiyan

-THW give tax break for home schooling parents

Iklan

41 pemikiran pada “My Dedication

  1. halo mba…. ane berkunjung lagi..
    oh ya ane masang linkback ke blog mba di salah satu postingan ane..
    dan ada ane berbagi cerita dan tugas untuk sahabat2 ane yang udah tukeran link dengan blog saya. lihatΒ disini

  2. Ping balik: Homepage

  3. Ping balik: play arcade games

  4. Ping balik: Buy Backlinks

  5. Ping balik: Scrapebox Comment

  6. Ping balik: Buy Comment Backlinks

  7. An impressive share, I just given this onto a colleague who was performing a little bit evaluation on this. And he in reality ordered me breakfast due to the fact I discovered it for him.. smile. Consequently allow me alter that: Thanks for the deal with! Having said that yeah thanks for spending the time to chat about this, I really feel strongly about it and adore reading additional on this topic. If possible, as you turn into expertise, would you mind updating your weblog with additional details? It?s quite valuable for me. Giant thumb up for this internet page publish!

  8. Ping balik: good job search sites

  9. Ping balik: double glazing prices

  10. Ping balik: symptoms of depression in men

  11. Ping balik: Holley Zigomalas

  12. Ping balik: shakeology

  13. Ping balik: wireless headphone

  14. Ping balik: Short Love Stories

  15. Ping balik: fresh produce jobs

  16. Ping balik: satellite phone hire

  17. Ping balik: social media training

  18. Ping balik: check out here

  19. Ping balik: china

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s